+30 26840 32735
info@diogenis-studios.gr

Ημερομηνία δημοσίευσης: 27/10/2023

Σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό, το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας έπειτα από αίτημα μετόχου της μειοψηφίας Ντάφλου Αναστασίου του Ευαγγέλου που εστάλει με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στις 25/10/2023, προσκαλεί τους κ.κ. μέτοχους σε έκτακτη Γενική Συνέλευση στην έδρα της εταιρείας, στον Βάλτο Πάργας, στις 22/11/2023, ημέρα Τετάρτη και ώρα 09:00 με θέματα για συζήτηση τα παρακάτω:

  1. την διανομή των ακινήτων βάση οριζόντιων/κάθετων ιδιοκτησιών.
  2. Αντικατάσταση παραιτηθέντους μέλους από αναπληρωματικό μέλος

Ανακοινώσεις.

Οι μέτοχοι που επιθυμούν να παραστούν στη Γενική Συνέλευση, οφείλουν, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες, πριν από την ημερομηνία που θα γίνει η Γενική Συνέλευση, να γνωστοποιήσουν εγγράφως την πρόθεση τους μαζί με κάθε πρόσφορο αποδεικτικό μέσο της μετοχικής τους ιδιότητας, και τα τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσης και να συμμορφωθούν εν γένει με τις διατάξεις του Νόμου και του Καταστατικού της εταιρείας.

Σε περίπτωση που κατά την ως άνω συνεδρίαση δεν επιτευχθεί η απαιτούμενη από το καταστατικό και το νόμο απαρτία για τη λήψη απόφασης επί όλων ή μερικών εκ των ανωτέρω θεμάτων της ημερησίας διάταξης, καλούνται οι μέτοχοι της Εταιρίας σε Α’ Επαναληπτική Γενική Συνέλευση που θα συνέλθει στις 02/12/2023 ημέρα Σάββατο και ώρα 09.00 μ.μ., στον ίδιο ως άνω τόπο, για λήψη απόφασης επί των εν λόγω θεμάτων. Σε περίπτωση που και κατά την Α’ Επαναληπτική Γενική Συνέλευση δεν επιτευχθεί η απαιτούμενη από το καταστατικό και το νόμο απαρτία για τη λήψη απόφασης επί όλων ή μερικών εκ των ανωτέρω θεμάτων της ημερησίας διάταξης, καλούνται οι μέτοχοι σε της Εταιρίας σε Β’ Επαναληπτική Γενική Συνέλευση που θα συνέλθει στις 17/12/2023, ημέρα Κυριακή και ώρα 18.00 μ.μ., στον ίδιο ως άνω τόπο για λήψη απόφασης επί των εν λόγω θεμάτων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Βάλτος-Πάργα, Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023

Services- Diogenis Apartments

The balconies with the amazing view of the blue, the cared gardens that exude luxury and love for the green and our guests, the wonderful cool pool, the modern technology, the stylish fully equipped apartments, the beautiful town of Parga and the quality that characterizes each of our service will be the most successful choice for your holidays.

Reviews

  • The room we stayed in was lovely and spotlessly clean. They cleaned daily. The towels were spotless and smelled clean. It had everything from kitchenware. It had a terrace with table and chairs to enjoy your breakfast, your evening drink or even relax. The owners are very nice and helpful. Very close to town, 10 minutes walk. The lamp beach is a 5-minute walk away. Everything is perfect
  • Excelant place. Nice hospitality. All perfect.